Diensten

Welke diensten levert MissionInvest? 

In alles is UW missie ons vertrekpunt. Als dat helder is, kunnen we bezien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Onze focus is gericht op missionaire- en ontwikkelingsprojecten. In ruim 20 jaar hebben we daarin onze ervaring en expertise opgebouwd. Waarin we ons vooral onderscheiden? Onze relaties waarderen met name het zeer uitgebreide internationale netwerk van donoren en projectpartners. Daarin ligt met name onze toegevoegde waarde. Dat stelt ons in staat om snel te schakelen en de juiste connecties te maken.

Hoewel we ook consultancy doen, bestaat 80% van onze dienstverlening uit het bemiddelen in financiering van zowel donatie- als investeringsprojecten. En...wanneer u besluit om met ons samen te werken, dan kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. We spreken graag met u af! 

Consultancy

Moet u strategische keuzes maken? Wilt u een betekenisvol project ontwikkelen? Ik adviseer u graag!

Voor ondernemers, vermogensfondsen en fondsenwervende organisaties:

 • Beleid en Strategie
 • Projectontwikkeling
 • Business Development USA Fundraising
 • Personal coaching fondsenwervers

Door inbreng van mijn expertise wordt u als ondernemer cq vermogensfonds in staat gesteld om met uw missie meer impact te bereiken. Mijn rol: vertrouwenspersoon, sparringpartner, verbinder, intermediair.
We definiëren vanuit uw missie een heldere strategie voor fondswerving en door coaching behaalt u betere resultaten. Indien relevant, kunnen we werken aan de opbouw van uw netwerk in de USA.

Fondsenwerving

Wilt u nog méér bereiken met uw missie? Bent u op zoek naar fondsen voor uw project? Ik help u graag!

Voor fondsenwervende organisaties en particuliere initiatieven:

 • Toegang tot breed (internationaal) netwerk
 • Donormatching
 • Gerichte fondsenwerving op projectbasis

Ik adviseer niet alleen, maar wil dat advies ook omzetten in resultaat! We definiëren een haalbaar doel, waar we samen voor gaan. Ik ga dus ook zelf voor uw organisatie aan de slag om de benodigde fondsen binnen te halen. Mijn belangrijkste toegevoegde waarde voor u is het brede netwerk van betrouwbare relaties in met name de zakelijke markt.

Impact investeren

U wilt een grootschalig ideëel of missionair project ontwikkelen? U zoekt investeerders? Ik bemiddel graag voor u!

Voor ondernemers:

 • Toegang tot breed (internationaal) netwerk
 • Combinatie geefgeld en investeringsgeld
 • Zowel leningen (vanaf € 100.000) als participaties
 • Focus op social rendement ('impact first')

Vanuit mijn rol als verbinder breng ik grotere partijen bij elkaar om gezamenlijk te investeren in betekenisvolle projecten. De crux ligt in het connecten van betrouwbare partijen. Vanuit een gedeelde missie willen we substantieel impact realiseren. De projecten bevinden zich in Nederland en in diverse ontwikkelingslanden.

Meld u aan voor de nieuwsbrief!