Ons team

Oprichter MissionInvest

Ik ben Wim Hasselman. Wat ik de mooiste gesprekken vind? Met elkaar praten over de dingen die je echt raken. Dan kijk je in elkaars hart. Dan gaat het over waarden die je als christen deelt. De passie die je diep van binnen voelt. Je overtuiging, je visie en hoe je die visie wilt uitdragen. Je persoonlijke missie dus! 

Business...een klik met ondernemers en zakelijke relaties is er zeker; ik spreek hun taal, ken hun drive, hou van hun optimisme en hun grensverleggend bezig zijn. De zakenwereld ken ik goed; ik heb er zelf 15 jaar met veel plezier in gewerkt. Daarna heb ik bewust de overstap gemaakt naar de NGO wereld; dat waren 18 prachtige jaren! Sinds december 2018 ben ik zelfstandig ondernemer met MissionInvest. Beide werelden ken ik dus van binnenuit. De uitdaging is elkaars sterkten te benutten. Daarbij vind ik het gaaf om de idealen van de ondernemer te ontdekken, aan te sluiten bij zijn missie en visie en een brug te slaan tussen de business en de NGO wereld. Juist in het samen doen realiseerden we de mooiste projecten.

Wilt u sparren over hoe u het beste kunt investeren in UW missie? Via geven of impact investeren? Of zoekt u funding voor uw project? MissionInvest is graag uw sparringpartner. Let's create ripples of hope together! 

Wim Hasselman

Hope to meet you soon!

Advisory board

Denkt mee in strategie ontwikkeling, positionering en financieel management van MissionInvest.

Marijn Schouten

Jan Snoei

Jan Willem de Lange

Investment advisory committee

Beoordeelt investeringsprojecten aan de hand van 13 criteria en waarborgt daarmee de zorgplicht die MissionInvest heeft richting haar netwerk van investeerders.

Marnix ten Voorde

Maarten van Middelkoop

Maarten Hasselman

Part of a network

De kracht van MissionInvest is het verbinden van de juiste partijen die dezelfde missie delen; met elkaar investeren in dezelfde missie! Mensen die op zoek zijn naar betekenisvolle projecten verbinden we met projecten die financiering nodig hebben. In plaats van zelf steeds het wiel uit te vinden kan er juist door slim samenwerken en krachtenbundeling een veel grotere impact worden bereikt. Heel bewust heeft MissionInvest er daarom voor gekozen om niet te investeren in een eigen uitvoerende organisatie, maar juist vanuit een netwerkstructuur samen te werken met partijen die een uitstekende performance bieden met een bewezen trackrecord. Op die manier kunnen we steeds maximaal inspelen op veranderende marktverhoudingen, kunnen we volgens agile principes opereren, houden we elkaar scherp en bent u als klant verzekerd van de beste services.

Meld u aan voor de nieuwsbrief!